Andreas Leijonhufvud

VD, Grundare, Projektledare, Föreläsare

Andreas har en fascinerande livshistoria. Han växte upp i Brasilien. Han har fixat drottning Silvias hår och föreläst i många delar av världen. Andreas är entreprenör, föreläsare inom ämnena säljande service, ledarskap, företagskultur och teamwork. Andreas har även varit med och skapat digitala verktyg för företag gällande att träna och skapa framgång för sin personal i den dagliga driften. Andreas brinner för kundresan och hjälper idag kommuner, branschorganisationer och andra stora företag genom att jobba med rätt mediestrategi i målet att öka deras affär.

Göran Syren

Projekledare, Konsult

Jag har min bakgrund inom Modebranschen, Kommunikation, Media och Bild. Jag brinner för design men även jämställdhetsfrågors betydelse för mångfaldsarbetet, inte minst mot kommuner och myndigheter – t ex Malmö stad, som jag samarbetat många år med. Jag har även lett projekt för stora varumärken såsom Volvo, Audi, Mercedes, JM och DHL.

Relationer dör om du inget gör

Släpp lös din potential inom konsten att bli bäst på relationer. Vad du än gör i livet så kommer du alltid att möta människor för det är det som livet handlar om. Det budskapet kommer från Andreas Leijonhufvud i den här lättlästa boken. Här får du en enkel och inspirerande vägledning i hur du kan utveckla din förmåga gällande att skapa bäst relationer, vilket leder till att du bygger värde i allt du gör och är.

”Andreas Leijonhufvud bok rymmer inte bara de stora tankarna om relationer. Han har också på ett stimulerande sätt lyckats varva det filosofiska innehållet med många vardagliga råd. En bok man läser snabbt – de många godbitarna suger man sedan länge på.”

– Rolf Laurelli är säljkonsult och grundare av Svenska Konsulthuset.